brand logo Arbo


Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om arbo-experts op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 8 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Arbo>> hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (833 functionarissen) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder


RI&E toetsing

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Opleidingen & trainingen

Arbodiensten

Veiligheidsproducten afgesloten ruimten

Veiligheidsproducten chemische industrie

Veiligheidsproducten in de bouw

Dienstverleners

 

Resultaten cirkel grafiek arbo.
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van arboproducten en -diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Men is vooral betrokken bij de RI&E toetsing (73%) en bij de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen (68%).

Onderzoeksresultaten - staven Arbo

Onderzoeksresultaten

5/7
Loading ...