brand logo


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om arbo-experts op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 4 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Arbo hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (412 arbo-experts) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde....

Lees verder

Opleiding en trainingen

PBM

Advies Arbo en Veiligheid

Advies Arbo en Gezondheid

Andere arboproducten dan PBM

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van arbo producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Men is vooral betrokken bij de inkoop van Opleiding & Training (61%) en bij de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen (59%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo PHOV

Stichting PHOV

Onderzoeksresultaten Partner

Brady

Onderzoeksresultaten - Logo LRQA

LRQA

Onderzoeksresultaten

5/10
Loading ...