brand logo NAAM


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Ook dit jaar vond weer het onderzoek Partner of Choice plaats. Het doel van het onderzoek is om arboprofessionals op weg te helpen bij de keuze van een leverancier op 5 relevante werkgebieden. Denk aan advisering over arbo en veiligheid, advisering over arbo en gezondheid, PBM, andere arboproducten dan PBM en Opleiding en training. Onder de lezers van Arbo-online hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele vraag stelden: "Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgend gebieden? Op basis van het aantal reacties (233 professionals) hebben we met zorg een toplijst en challengers-lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengerslijsten te bekijken.

Lees verder

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Opleiding & Training

Advies Arbo en Veiligheid

Advies Arbo en Gezondheid

Andere arboproducten dan PBM

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog niet in de top 5 staan. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een product of dienst.

 

De grafiek geeft inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Zo is 71% betrokken bij de advisering over arbo en veiligheid, 68% bij de inkoop van PBM en 63% bij de inkoop van Opleiding en training.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven.

Interview met onze partner

Klik op het logo van de partner om het interessante interview te lezen. 

Logo BMD Advies

BMD Advies

Onderzoeksresultaten

5/8
Loading ...