brand logo + logo Bakkerswereld


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice-onderzoek is om ondernemers in de (banket)bakkerij op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van tien relevante producten en diensten. Onder de lezers en bezoekers van Bakkerswereld hebben we een selectieve enquête gehouden, waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: ‘Met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?’

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (726 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengerslijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengerslijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Grondstoffen

Machines

Verpakkingen

Ovens

Koeling

Zuivel

Bake/make-off

Advies

Inrichting winkel

Automatisering

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enige wijze betrokken bij de aanschaf van bakkerijproducten en/of diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

 

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken hieronder geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Ruim 88 procent van de 726 respondenten geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van goederen en diensten, waarbij men vooral bezig is met de inkoop van grondstoffen (84 procent), machines (63 procent) en verpakkingen (62 procent).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Onderzoeksresultaten Partner

Sonneveld

Onderzoeksresultaten - Partner

Dossche Mills

Onderzoeksresultaten

4/8
Loading ...