brand logo Arbo


Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om finance professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 12 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Executive Finance en cm: hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (467 finance experts) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Financiële software

Accountantskantoren

Banken

Verzekeraars

Salarissoftware

Interim finance professionals

Fiscalisten

Opleiders

Advocatenkantoren

Leasemaatschappijen

Managementconsultants

Purchase-to-pay

M&A

 

Resultaten - cirkel grafiek finance
Bent u op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van financiële producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken hieronder geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Vier van de vijf respondenten (81%) geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van goederen en diensten. Vooral financiële (83%) en salarissoftware (58%) koopt men in en men is direct verantwoordelijk voor het inhuren van accountants (69%), banken (64%) en verzekeraars (61%).

Onderzoeksresultaten_600

Interview met onze partner

Klik op het logo van de partner om het interessante interview te lezen.

Onderzoeksresultaten - Nyenrode

Nyenrode

Onderzoeksresultaten

5/8
Loading ...