brand logo + logo Finance


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om finance professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 8 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Executive Finance en cm: hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (411 finance experts) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Financiële softwareleveranciers

Accountantskantoren

Banken

Verzekeraars

(Interim) Finance Professionals

Managementconsultants

Opleiders

M&A-dienstverleners

 

Resultaten cirkel grafiek
Bent u op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van financiële diensten en producten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken hieronder geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Vier van de vijf respondenten (79%) geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van goederen en diensten. Vooral financiële software (82%) koopt men in en men is direct verantwoordelijk voor het inhuren van accountants (73%), banken (70%) en verzekeraars (64%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Onderzoeksresultaten Partner

Crowe Foederer

Onderzoeksresultaten - Partner

Grant Thornton

Onderzoeksresultaten

5/9
Loading ...