brand logo + logo De Architect


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om bouwproffesionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van zeven relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van de Architect hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (563 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder


Vloeren

Gevels

Wanden

Ramen en deuren

Daken

Isolatie

BIM Software

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij kiezen van producten en/of diensten ten behoeve van het definitief ontwerp?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Ruim 85% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van producten of diensten, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. 39% is eindverantwoordelijke voor de productkeuze.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Onderzoeksresultaten Partner Solarlux

Solarlux

Onderzoeksresultaten - Logo Mosa

Koninklijke Mosa

Onderzoeksresultaten

4/8
Loading ...