brand logo Arbo


Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om facility professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 9 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Facto hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?".

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (388 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Facilitair dienstverleners

Koffieleveranciers

Schoonmaakbedrijven

Inkoop

Catering

Werkplek

Adviesbureaus

FMIS

Smart Buildings

 

Resultaten - cirkel grafiek - Facto
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Ruim 75% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van producten of diensten, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Een derde houdt zich bezig met smart building oplossingen.

Onderzoeksresultaten_574

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Onderzoeksresultaten - Bouwens&

Bouwens&

Onderzoeksresultaten - ISS

ISS

Onderzoeksresultaten - CSU

CSU

Onderzoeksresultaten - Asito

Asito

Onderzoeksresultaten - Hectas

Hectas

Onderzoeksresultaten - Alvero

Alvero

Onderzoeksresultaten - FMXXL

FMXXL

Onderzoeksresultaten - TOPdesk

TOPdesk 

Onderzoeksresultaten - Planon

Planon 

Onderzoeksresultaten

5/16
Loading ...