brand logo + logo Facto


Het Nederlandse Partner of Choice-onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice-onderzoek is om facilitaire professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 11 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Facto hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (478 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengerslijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengerslijsten te bekijken.

Lees verder

Facilitaire dienstverleners

Koffieleveranciers

Schoonmaakbedrijven

Inkooporganisaties

Werkplek

Cateringbedrijven

Facilitair adviseurs

FMIS

Beveiligingsbedrijven

Smart Buildings

Vastgoedadviseurs

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Meer dan 75% van de ondervraagden koopt het meest diensten of producten in bij Facilitaire Dienstverleners (79%), Koffieleveranciers (78%) en Schoonmaakbedrijven (76%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Hago

Hago

Logo Asito

Asito

logo Jacobs Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts

Logo CSU

CSU

Logo Hutten

Hutten

Logo Selecta

Selecta

Logo Strukton Worksphere

Strukton Worksphere

Logo Hospitality Group

Hospitality Group

Onderzoeksresultaten

5/15
Loading ...