brand logo Facto


Het Nederlandse Partner of Choice-onderzoek

Resultaten

Ook dit jaar vond weer het onderzoek Partner of Choice plaats. Het doel van dit onderzoek is om facilitaire professionals op weg te helpen bij de keuze van een leverancier in elf relevante werkgebieden. Denk aan schoonmaakbedrijven, cateringbedrijven en koffieleveranciers. Onder de lezers en bezoekers van Facto hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

 

Op basis van het aantal reacties (251 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. 

Lees verder

Schoonmaakbedrijven

Facilitair dienstverleners

Koffieleveranciers 

Leveranciers van werkplekvoorzieningen

Cateringbedrijven

Facilitaire adviseurs 

Beveiligingsbedrijven 

Inkooporganisaties

Aanbieders FMIS-systemen

Leveranciers op het gebied van Smart Buildings

Vastgoedadviseurs 

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog niet in de top 5 staan. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een dienst of product.   

 

De grafiek geeft inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Zo is 57% betrokken bij de inkoop van Schoonmaakbedrijven, 52% bij de inkoop van facilitaire dienstverleners en 50% bij koffieleveranciers.

Onderzoeksresultaten - grafiek

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Nowy Styl

Nowy Styl

Onderzoeksresultaten Logo hago

Hago

Onderzoeksresultaten - Partner Logo Heyday

HEYDAY


Onderzoeksresultaten Partner Logo CSU

CSU

Onderzoeksresultaten - Partner Logo Jacobs Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts

Onderzoeksresultaten

5/12
Loading ...