brand logo Flexmarkt


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om flexbureaus op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 6 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Flexmarkt hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (211 flexbureaus) hebben we met zorg de toplijst en de challengerslijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengerslijsten te bekijken. De challengers zijn gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Backoffice, Midoffice & Payroll

Opleiding en Certificering

Administratieve en Fiscale dienstverlening

Wet- & regelgeving/Arbeidsrecht

Marketing & Employer branding

Frontoffice software

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van producten en diensten ten behoeve van je flexbureau?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Men koopt vooral diensten in voor Backoffice, Midoffice & Payroll (67%) en Opleiding & Certificering (64%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Hikvision

Acture

Onderzoeksresultaten Partner

Normec

Onderzoeksresultaten - Partner

Mysolution

Onderzoeksresultaten Partner

Bureau Cicero

Onderzoeksresultaten

4/11
Loading ...