brand logo + logo Gawalo


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van dit Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de werktuigbouwkundige installatiebranche op weg te helpen bij de leverancierskeuze binnen 13 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van Gawalo hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "Met welke bedrijven doet u het liefste zaken in de volgende categorieën?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (559 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de categorieën om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Sanitair

Cv-ketels

Testen en meten

Waterafvoer

Luchtbehandeling en ventilatie

Waterbehandeling

Warmtepompen

Warmtedistributie

Airconditioning en koeling

Groothandels

Software en ICT

Opleiders en certificeerders

Afgiftesystemen

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van installatieproducten en -diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.  

 

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Ruim 80 procent geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Bijna de helft van de respondenten is voor de eigen organisatie eindverantwoordelijk voor de aanschaf.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo ACO

ACO BV

Onderzoeksresultaten Partner

Alkima BV

Onderzoeksresultaten - Partner

Itho Daalderop

Onderzoeksresultaten Partner

Jaga Konveckto

Onderzoeksresultaten - Partner

Orcon

Onderzoeksresultaten - Partner

Remeha BV

Onderzoeksresultaten - Partner.

Rensa BV

Onderzoeksresultaten - Partner

Schell

Onderzoeksresultaten

4/14
Loading ...