brand logo + logo Gawalo


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de werktuigbouwkundige installatiebranche op weg te helpen bij de leverancierskeuze binnen 11 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van Gawalo hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (578 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengers-lijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Cv-ketels

Sanitair

Warmtepompen

Waterafvoer

Luchtbehandeling en ventilatie

Groothandels

Waterbehandeling

Testen en meten

Airconditioning en koeling

Afgiftesystemen

Opleiders 

 

Resultaten cirkel grafiek
Bent u op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van installatieproducten en -diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, zoals het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Circa 80% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Bijna de helft van de respondenten is voor de eigen organisatie eindverantwoordelijk voor de aanschaf.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Hikvision

Naam partner

Onderzoeksresultaten Partner

Naam partner

Onderzoeksresultaten - Partner

Naam partner

Onderzoeksresultaten Partner

Naam partner

Onderzoeksresultaten - Partner

Naam partner

Onderzoeksresultaten - Partner

Naam Partner

Onderzoeksresultaten - Partner

Naam partner

Onderzoeksresultaten

5/13
Loading ...