brand logo + logo Installatie Journaal


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de elektrotechnische installatiebranche op weg te helpen bij de leverancierskeuze binnen 11 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van Installatie Journaal hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "Met welke bedrijven doet u het liefst zaken in de volgende categorieën?".

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (824 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de categorieën om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Installatiemateriaal

Schakelmateriaal

Technische groothandel

Draad en kabel 

Verlichting en noodverlichting

Groepenkast & verdeelinrichtingen

Duurzame energie

Testen en meten

Industriële componenten

Gebouwautomatisering/ domotica

Beveiliging

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van installatie producten en/of diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

 

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Ruim 80 procent geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Installatiemateriaal, schakelmateriaal en draad & kabel zijn de inkoopcategorieën waarmee de respondenten het meest te maken hebben.  

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Onderzoeksresultaten

4/6
Loading ...