brand logo Arbo


Voorwoord

Partners, keuzes en oliebollen

Het was voor mij jaren vaste prik – op 30 december in de rij staan voor de oliebollen van Richard Visser. Deze ‘oliebollenkoning van Rotterdam’ won maar liefst negen keer de AD Oliebollentest.

 

Dat in de rij staande duurde meestal wel een uur. Nu ben ik niet de geduldigste, maar in de rij staan bij Richard Visser vond ik geen probleem. Het was supergezellig. Er werd gelachen en gekletst, de boel werd opgeleukt met een draaiorgeltje en er kwam iemand langs met warme dranken. En, natuurlijk het allerbelangrijkste, ik wist dat ik het jaar kon uitzwaaien onder het genot van een heerlijke oliebol.

 

Sinds ik in een andere wijk van Rotterdam woon, ga ik niet meer naar Richard Visser. Nu lever ik aan het eind van het jaar een mooi oliebollenlijstje in bij de lokale slijter. Op kruipafstand van mijn huis. Bij aardige mensen waarbij ik toch al regelmatig mijn neus om de hoek van de deur steek, bijvoorbeeld om me te laten adviseren over een alcoholische versnapering bij een bepaald gerecht. Ben ik uitgekeken op de oliebollen van Richard Visser? Nee zeker niet, maar eerdergenoemde argumenten wegen best zwaar. Bovendien steun ik graag de middenstand in mijn eigen wijk.

Lees verder


Onderzoek_344

Marjolein Eilander,
hoofdredacteur Installatie Journaal

Natuurlijk zijn de producten waar u mee werkt niet te vergelijken met oliebollen en appelbeignets. Maar misschien werkt het principe waarop u uw keuze voor een bepaalde leverancier baseert wel ongeveer hetzelfde. U kijkt vast ook naar de kwaliteit van de producten en de deskundigheid/behulpzaamheid van de medewerkers. Wellicht speelt bereikbaarheid een minder grote rol, maar een mooie prijs/kwaliteitverhouding zal zeker belangrijk zijn.

 

Installatie Journaal wil graag weten voor welke leveranciers en merken er in de elektrotechnische branche wordt gekozen. En welke er favoriet zijn. Daarom hielden we deze zomer het onderzoek Partner of Choice. Deelnemers aan Partner of Choice konden in diverse categorieën aangeven welke aanbieders uit de lijst ze kennen. Ook werd gevraagd aan de aanbieders een voorkeursvolgorde aan te geven.

 

Meer dan 800 professionals deden aan ons online onderzoek mee. Een score waar we best trots op zijn! Ruim 80% is betrokken bij de inkoop van goederen en diensten. 19% geeft aan indirect hierbij betrokken te zijn. Ruim een derde is eindverantwoordelijk voor de organisatie.

 

Het zou maar zo kunnen dat u een van de deelnemers aan ons onderzoek bent. En dat u al een tijdje uitkijkt naar de resultaten. Nu is het dan zover. In dit digimagazine worden de uitkomsten van Partner of Choice gepresenteerd. Per categorie stelden we een top 5 of een top 10 samen. Ook maakten we een overzicht van zogenoemde challengers.

 

Misschien bent u verrast wanneer u ziet wie er in de diverse categorieën goed scoren. Misschien sluit het helemaal aan bij uw bevindingen. In ieder geval hoop ik dat u ons digimagazine met interesse leest. En wens ik u alvast een goede jaarwisseling toe. Al dan niet met oliebollen.

Voorwoord Marjolein Eilander

2/6
Loading ...