brand logo + Logo Installatie Journaal


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om elektrotechnische installateurs op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 12 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Installatie Journaal hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (853 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengers-lijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Installatiemateriaal

Schakelmateriaal

Verlichting en noodverlichting

Technische groothandel

Draad en kabel

Groepenkast en verdeelinrichtingen

Testen en meten

Duurzame energie

Industriële componenten

Domotica en gebouwautomatisering

Beveiliging en veiligheid

Stekerbaar installeren

 

Resultaten cirkel grafiek
Bent u op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van installatie producten en/of diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, zoals het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorie. Ruim 85% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Installatiemateriaal en Schakelmateriaal zijn de inkoopcategorieën waarmee de respondenten het meest te maken hebben.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interviews te lezen. 

Logo GIRA

GIRA

Onderzoeksresultaten  - Logo EcoDim

EcoDim

Onderzoeksresultaten - Partner - Ledvance

Ledvance

Onderzoeksresultaten Partner - logo Alklima

Naam partner

Onderzoeksresultaten

5/12
Loading ...