brand logo + logo OR


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om OR professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 5 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van OR hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (327 OR professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Opleidingsbureaus 

Arbodienstverleners

Advocatenkantoren

Organisatieadviesbureaus

Pensioenadviesbureaus

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de inkoop van opleidingen en/of diensten om het werk voor de OR naar behoren te doen?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Men koopt verreweg het meeste in bij Opleidingsbureaus (96%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Hikvision

Basis & Beleid

Onderzoeksresultaten Partner

De Voort Advocaten

Onderzoeksresultaten - Partner

Zuidema Personeelsmanagement en Medezeggenschap

Onderzoeksresultaten

5/11
Loading ...