brand logo Arbo


Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om HRM-experts op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 6 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van PW hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (732 HRM-experts) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder


Opleidingen & Talentmanagement

Gezondheid & Vitaliteit

Duurzame Inzetbaarheid

Arbeidscommunicatie & werving en selectie

Digital HR & HR-software

Employee Experience

 

Resultaten cirkel grafiek PW
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van hr producten en diensten

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Driekwart (75%) geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van producten of diensten. Men is vooral bezig met inkoop van diensten op het gebied van talent management (83%), gezondheid/vitaliteit (80%), duurzame inzetbaarheid (73%) en werving & selectie (71%).

Onderzoeksresultaten - staven PW

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 


Onderzoeksresultaten - CZ

CZ

Onderzoeksresultaten - Centraal Beheer

Centraal Beheer


Onderzoeksresultaten

5/9
Loading ...