POC logo + brand logo PW


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om HR-experts op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van  zes relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van PW. hebben we een selectieve enquête gehouden, waarbij we een simpele maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

 

Op basis van het representatieve aantal reacties hebben we met zorg de toplijst en de challengerlijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengerlijsten te bekijken.

Lees verder

Werving & Selectie / arbeidsmarktcommunicatie

Gezondheid & Vitaliteit

Opleidingsinstituten

Employee Experience

Digital HR & HR Software

Duurzame inzetbaarheid

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog in mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product. De tabel geeft inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten.  Men is vooral bezig met de inkoop van diensten op het gebied van werving & selectie (61%), gezondheid & vitaliteit (56%) en opleidingen (54%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven.

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo partner

Great Place To Work

Onderzoeksresultaten Partner

HR2day

Onderzoeksresultaten - Partner

ICM

Onderzoeksresultaten Partner

Nmbrs

Onderzoeksresultaten - Partner

Centraal Beheer

Onderzoeksresultaten - Partner

Effectory

Onderzoeksresultaten - Partner

ADP

Onderzoeksresultaten

5/14
Loading ...