brand logo + logo RCC K&L


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in koude, koeling en klimaattechniek op weg te helpen bij de leverancierskeuze in 9 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van RCC K&L hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "Met welke bedrijven doet u het liefst zaken in de volgende categorieën?".

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (582 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de categorieën om de specifieke top- en challenger-lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Leveranciers klimaattechniek

Merken klimaatsystemen

Leveranciers luchtbehandeling

Merken warmtewisseling

Merken koelunits

Leveranciers koudemiddelen

Merken compressoren

Leveranciers commerciële koeling

Leveranciers industriële koeling en koudetechniek

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf van producten in koeltechniek, luchtbehandeling, ventilatie en/of klimaattechniek?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

 

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Ruim 80 procent geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Daarvan heeft ruim driekwart (76 procent) een opleiding op HBO-niveau of hoger.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo AGAS

AGAS Rapid Recovery

Onderzoeksresultaten Partner

Alkima BV

Onderzoeksresultaten - Partner

Clima Direct

Onderzoeksresultaten Partner

Coolmark

Onderzoeksresultaten - Partner

Fujitsu

Resultaten

4/11
Loading ...