brand logo + logo RCC K&L


Voorwoord

Gek op ranglijsten

Ik ben gek op ranglijsten. Dat begon al op jonge leeftijd met de Top 40. Ik wist altijd wie er ‘op één’ stond, zoals we dat toen noemden. En ik was ervan overtuigd dat ik de hitlijsten tot in lengte van dagen zou volgen. Maar het heeft anders uitgepakt. Wat er nu in de Top 40 staat is me bijna allemaal onbekend. Via mijn dochter luister ik nog wel naar de hits van nu. Als ik haar vraag of het wat zachter kan moet ik soms denken aan de oude hit ‘Je wordt ouder papa’.

 

Andere ranglijsten die ik nog volg zijn de Tour de France en de Eredivisie. Zondagavond zit ik steevast om 19:00 uur voor de buis; soms nog met ‘het bord op schoot’. Ik kijk ook vaak naar ranglijsten van producten. Vooral als ik een grote aankoop ga doen, zoals een camera. Dan speur ik op internet naar internationale ranglijsten. Ze zijn belangrijk bij mijn aankoopbeslissing. Ik kijk wel goed of ze onafhankelijk zijn. 

Lees verder


Uko Reinders - hoofdredacteur RCC K&L

Uko Reinders,
hoofdredacteur RCC K&L

Ook bij Vakmedianet, de uitgever van RCC K&L, hebben we besloten om ranglijsten te maken. Daarvan vindt u hier het resultaat. We hebben voor u lijsten gemaakt van favoriete merken en leveranciers in de koel- en klimaattechniek, gerangschikt in een toplijst en een challenger-lijst. We hebben de nieuwsbriefabonnees van RCC K&L een vragenlijst gemaild die door 582 respondenten is ingevuld. De ranglijsten die we op basis hiervan hebben gemaakt vindt u terug in dit digimagazine. Net als ik gek ben op lijstjes, verwachten we bij Vakmedianet dat velen van u dat ook zijn. En dat u graag wilt weten hoe andere inkopers tegen leveranciers en merken in de sector aankijken.

Voorwoord Uko Reinders

2/11
Loading ...