brand logo + Logo RCC K&L


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in koude, koeling en klimaattechniek op weg te helpen bij de leverancierskeuze in 9 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van RCC K&L hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (603 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengers-lijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Luchtbehandeling en ventilatie

Klimaattechniek

Klimaatsystemen

Koudemiddelen

Warmtewisseling 

Koelunits 

Compressoren 

Industriele koeling en koude techniek

Commerciële koeling

 

Resultaten cirkel grafiek
Bent u op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van producten in koeltechniek, luchtbehandeling, ventilatie en/of klimaattechniek?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, zoals het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Bijna 80% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Bijna de helft van de respondenten is voor de eigen organisatie eindverantwoordelijk voor de aanschaf.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interviews te lezen. 

Logo A-Gas

A-Gas Rapid Recovery

Onderzoeksresultaten Partner

Climalife

Onderzoeksresultaten - Partner

Westfalen 

Onderzoeksresultaten Partner

Daikin

Onderzoeksresultaten - Partner

Alklima

Onderzoeksresultaten

5/16
Loading ...