brand logo Arbo


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om security professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 13 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Security Management hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (522 veiligheidsexperts) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Camera’s

Toegangscontrole

Sluitsystemen

Installateurs

Mobile Security

System Integrator

Opleidingen

PAC/PBO

Adviesbureaus

Data opslag

Distributeurs

Cybersecurity

Verzekeraars

 

Resultaten cirkel grafiek SecMan
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de inkoop van beveiligingsproducten en -diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken hieronder geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Ruim 70% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop van producten of diensten, men is vooral bezig met de inkoop van beveiligingscamera’s (86%) en toegangscontrolesystemen (70%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven SecMan

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Hikvision

Hikvision

Onderzoeksresultaten - Heras

Heras

Onderzoeksresultaten - Mobileiron

 Mobileiron

Onderzoeksresultaten SOBA

Soba

Onderzoeksresultaten - Securitas

Securitas

Onderzoeksresultaten - Genetec

Genetec

Onderzoeksresultaten - KPN

KPN

Onderzoeksresultaten

5/14
Loading ...