brand logo Arbo


Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de schoonmaakbranche op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 7 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Service Management hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?"

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (292 schoonmaakprofessionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld.  Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder


Materialen en benodigdheden

Reinigingsmiddelen

Schoonmaakmachines

Inkoop via groothandel

Sanitair

Opleidingen

Digitale oplossingen

 

Resultaten  cirkel grafiek Serv man
Ben je op een of andere betrokken bij de aanschaf van schoonmaak producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Bijna alle respondenten (86%) zijn betrokken bij de inkoop van goederen en diensten. Men is verantwoordelijk voor de inkoop van een breed scala aan schoonmaak diensten en producten. Een derde van de respondenten houdt zich ook bezig met digitale oplossingen.

Onderzoeksresultaten_566

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Onderzoeksresultaten - numatic

Numatic

Onderzoeksresultaten - Ecolab

Ecolab

Onderzoeksresultaten - Burgman

Burgman

Onderzoeksresultaten - CWS

CWS

Onderzoeksresultaten - SVS

SVS

Onderzoeksresultaten - CleanJack.

CleanJack

Onderzoeksresultaten - CCPI..

Cleaning Care Products International

Onderzoeksresultaten - Diversy

Diversey

Onderzoeksresultaten

5/15
Loading ...