brand logo Service Management


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de schoonmaakbranche op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 7 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Service Management hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (413 schoonmaakprofessionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder


Materialen en benodigdheden

Reinigingsmiddelen

Schoonmaakmachines

Inkoop via groothandels

Sanitair

Opleidingen

Digitale oplossingen

 

Resultaten cirkel grafiek Service-Management
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van schoonmaakproducten en -diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Bijna alle respondenten (88%) zijn betrokken bij de inkoop van goederen en diensten. Men is verantwoordelijk voor de inkoop van een breed scala aan schoonmaakdiensten en -producten. Een derde van de respondenten houdt zich ook bezig met digitale oplossingen.

 

Bij de inkoop van welke diensten en producten ben je betrokken?
Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Numatic

Numatic

Onderzoeksresultaten Partner

UL-Team

Onderzoeksresultaten - Partner

SVS opleidingen

Onderzoeksresultaten Partner

Vileda

Onderzoeksresultaten - Partner

Cleanjack

Onderzoeksresultaten - Partner

Zuiver

Onderzoeksresultaten

5/14
Loading ...