POC logo + brand logo Service Managment


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice-onderzoek is om professionals in de schoonmaakbranche op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van meerdere relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van Service Management hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?” Op basis van het aantal reacties (196 schoonmaakprofessionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Reinigingsmiddelen

Materiaal en Benodigdheden

Schoonmaakmachines

Groothandels

Digitale Oplossingen

Opleiders

Sanitair

Schoonmaakrobots

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke producten of diensten. 59 procent van alle inkopers is bijvoorbeeld betrokken bij de inkoop van reinigingsmiddelen. 56 procent is betrokken bij de inkoop van materialen en benodigdheden voor de professionele schoonmaak. Een minder aantal, 34 procent van alle inkopers, is betrokken bij de inkoop van sanitairbenodigdheden.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven.

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo partner

Diversey

Onderzoeksresultaten Partner

UL Team

Onderzoeksresultaten - Partner

Werner & Mertz

Onderzoeksresultaten Partner

Lionsbot


Onderzoeksresultaten - Partner

SVS

Onderzoeksresultaten - Partner

Gradez

Onderzoeksresultaten

5/13
Loading ...