POC logo + brand logo Service Managment


Voorwoord

Welke leverancier is jouw favoriet? Wij zochten het uit! 

Bij het Partner of Choice-onderzoek van Service Management onderzoeken we welke aanbieders van producten en diensten het meest worden gewaardeerd door onze lezers die betrokken zijn bij de inkoop ervan. De deelnemers beantwoordden per product of dienst steeds drie vragen: Welke bedrijven ken je? Welke van de bedrijven die je kent hebben je voorkeur? En: waar is je voorkeur op gebaseerd? Bijna 200 lezers van Service Management namen de moeite om de vragen in te vullen, waardoor we een goed beeld hebben van de favorieten en challengers, die opboksen tegen de favorieten, in de schoonmaakbranche op diverse gebieden: van reinigingsmiddelen tot aan schoonmaakrobots.

Lees verder


Voorwoord Ronald Bruins

Ronald Bruins,
hoofdredacteur Service Management 

Wat zijn jullie favorieten?

De deelnemers blijken vooral betrokken bij de inkoop van achtereenvolgens reinigingsmiddelen (59 procent), materialen en benodigdheden (56 procent) en schoonmaakmachines (55 procent). Bij de reinigingsmiddelen zijn Diversey, Spectro en Werner & Mertz favoriet. In de categorie materialen en benodigdheden zijn dat achtereenvolgens Diversey, Wecovi en Numatic. Ik verklap hier nog niet alles, maar nieuw is de rubriek schoonmaakrobots. Daar kunnen Lionsbot, Gausium Robotics en I-Team op jullie steun rekenen.  

 

Wat kun je met deze lijst?

Voor het derde jaar op rij wordt duidelijk met wie lezers van Service Management het liefst zaken doen voor de inkoop van producten en diensten. Stel, je wilt een product of dienst inkopen. Waar kun je dan het beste terecht? Welke long- of shortlist moet je dan maken en welke partijen moeten daar sowieso op komen? De resultaten van het Partner of Choice-onderzoek zijn uniek. Nergens anders is dit overzicht met favorieten en challengers te vinden, compleet met motivatie van de lezers. Van de verhouding tussen prijs en kwaliteit tot aan de ervaringen met de leverancier in het verleden. Met dit Partner of Choice-onderzoek heb je een referentie. Waar kan ik deze leverancier waar ik zaken mee wil doen plaatsen? Dat biedt houvast. Want met al die leveranciers in de schoonmaakbranche, is het soms lastig kiezen.

Voorwoord Ronald Bruins

3/13
Loading ...