brand logo


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in de tweewielerbranche op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 3 relevante producten en diensten. Onder de lezers en bezoekers van Tweewieler hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (833 tweewielerondernemers) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder


Winkelinrichting

Automatisering 

(e)Scooters

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. Bijna alle respondenten (94%) zijn betrokken bij de inkoop van goederen en diensten. In 69 procent van de gevallen is het zelfs de eindverantwoordelijke die de inkopen doet.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Onderzoeksresultaten

5/7
Loading ...