brand logo + logo Vakblad warmtepompen


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in warmtepomptechnologie op weg te helpen bij de leverancierskeuze in 13 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van Vakblad Warmtepompen hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: "Met welke bedrijven doet u het liefst zaken in de volgende categorieën?".

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (732 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de categorieën om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengerslijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Lucht-waterwarmtepomp

Water-waterwarmtepomp

Lucht-luchtwarmtepomp

Monobloc warmtepomp

Ventilatiewarmtepomp

Hybride warmtepomp

Energieopwekking en -opslag

Afgiftesystemen

Bronboringen

Adviesbureaus

Geluiddemping

Groothandels

Opleiders en certificeerders

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op enigerlei wijze betrokken bij de aanschaf, de installatie van warmtepompen en/of aanverwante producten en/of diensten? 

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie.

 

De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezighoudt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Bijna 80 procent geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Lucht-waterwarmtepompen hebben de meeste aandacht, direct gevolgd door bodemwarmtepompen. Airconditioning neemt een goede derde plek in.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo Alklima

Alklima

Onderzoeksresultaten Partner

Itho Daalderop

Onderzoeksresultaten - Partner

Jaga Konvectko 

Onderzoeksresultaten Partner

NIBE Energietechniek

Onderzoeksresultaten - Partner

Atlantic (Orcon Thercon)

Onderzoeksresultaten - Partner

Rensa BV

Onderzoeksresultaten de aanschaf, de installatie

4/12
Loading ...