brand logo + logo Vakblad warmtepompen


Voorwoord

Voorkeur en bekendheid

Wellicht kijkt u net als ik weleens naar het programma First Dates. Kandidaten zijn er naarstig op zoek naar een grote liefde. Ze doen dat onder het genot van een drankje en een hapje. Vaak blijft het daarbij; de vonk springt zelden over. Dat is anders bij de agrarische tegenhanger Boer zoekt Vrouw. Voor de boer die meedoet is het programma een laatste strohalm om een vrouw te vinden. Dat loopt vaak goed af. Er zijn honderden vrouwen die reageren, waarvan uiteindelijk zijn partner naar keuze overblijft.

 

Partner naar keuze is ook de titel van dit digitale magazine. We noemen het ‘Partner of Choice’, dat bekt lekkerder. Het gaat hierbij niet over boeren en liefdespartners, maar over inkopers van warmtepompen en aanverwante producten, leveranciers en merken. Het onderzoek geeft inzicht in de voorkeur voor merken en leveranciers.

Lees verder


Uko Reinders - hoofdredacteur Vakblad Warmtepompen

Uko Reinders,
hoofdredacteur Vakblad Warmtepompen

Voor het onderzoek hebben we een vragenlijst naar de nieuwsbriefabonnees van Vakblad Warmtepompen gestuurd. Die is door 732 respondenten ingevuld. Op basis hiervan heeft een collega ranglijsten gemaakt van de bekendheid en voorkeuren met betrekking tot warmtepompen en aanverwante producten. Die lijsten vindt terug u in dit digimagazine. We hopen natuurlijk dat u hier als warmtepompprofessional blij van wordt, net zoals de boer die dankzij Boer zoekt Vrouw nu gelukkig getrouwd is.

Voorwoord Uko Reinders

2/12
Loading ...