brand logo + logo VMT


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om voedingsmiddelentechnologen op weg te helpen bij de leverancierskeuzes op het gebied van 12 relevante werkgebieden. Onder de lezers en bezoekers van VMT hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?” 

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (312 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers lijsten te bekijken.

Lees verder

Food ingrediënts

Certificering

Hygiëne

Advies/Consultancy

Laboratoria

Wet en regelgeving

Machines en techniek

Opleidingen

Automatisering

Meettechnologie

Personeelsdiensten

Vloeren en wanden

 

Resultaten cirkel grafiek
Ben je op een of andere manier betrokken bij de aanschaf van producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren van leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke diensten. De ondervraagden zijn vooral betrokken bij de inkoop van Food ingredients in (80%).

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interessante interviews te lezen. 

Logo DNV

DNV

Logo

Multivac

Onderzoeksresultaten - Logo Partner

Nutrilab

Onderzoeksresultaten Logo Partner

Précon

Onderzoeksresultaten - Logo Partner

Dutch Spices

Onderzoeksresultaten

5/12
Loading ...