brand logo + logo Warmtepompen


Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Resultaten

Het doel van het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is om professionals in warmtepomptechnologie op weg te helpen bij de leverancierskeuzes in 13 relevante categorieën. Onder de lezers en bezoekers van Vakblad Warmtepompen hebben we een selectieve enquête gehouden waarbij we een simpele, maar cruciale vraag stelden: “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”  

 

Op basis van het representatieve aantal reacties (688 professionals) hebben we met zorg de toplijst en de challengers-lijst samengesteld. Klik op de werkgebieden om de specifieke top- en challengers-lijsten te bekijken. De challengers-lijst is gerangschikt op alfabetische volgorde.

Lees verder

Lucht/water-warmtepomp

Lucht/lucht-warmtepomp

Water/water-warmtepomp

Monoblock warmtepomp

Ventilatiewarmtepomp

Hybride warmtepomp

Energieopwekking en -opslag

Afgiftesystemen

Groothandels

Adviesbureaus

Bronboringen

Geluiddemping

Opleiders en certificeerders

 

Resultaten cirkel grafiek
Bent u op een of andere manier betrokken bij de aanschaf, de installatie van warmtepompen en/of aanverwante producten en diensten?

De toplijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, een ranking op basis van de mening van de ondervraagden. De challengers zijn bedrijven die wel genoemd zijn door de ondervraagden, maar nog een mindere bekendheid genieten in de betreffende categorie. De genoemde percentages geven aan hoeveel procent van de ondervraagden zich bezig houdt met de inkoop van een betreffende dienst of product.

 

De grafieken geven inzicht in de onderzoeksresultaten, zoals het percentage van de ondervraagden dat betrokken is bij de inkoop van welke categorieën. Bijna 80% geeft aan betrokken te zijn bij de inkoop, waarbij men verantwoordelijk is voor een breed scala aan producten of diensten. Lucht/water-warmtepompen hebben de meeste aandacht, direct gevolgd door airconditioning en bodemwarmtepompen.

Onderzoeksresultaten - grafiek staven

Interviews met onze partners

Klik op de logo’s van de partners om de interviews te lezen. 

Logo Nibe

Nibe energietechniek

Onderzoeksresultaten Remeha

Remeha

Onderzoeksresultaten - Wasco

Wasco

Onderzoeksresultaten Partner

Alklima

Onderzoeksresultaten

5/13
Loading ...